srijeda, 8. svibnja 2013.

Nuxe - Obnavljajući balzam za usne

Nuxe Bio-beauté obnavljajući balzam za usne u boji - nijansa Rosy Peach je moj novi favorit!

Oduvijek volim Nuxe kozmetiku jer znam da su sastojci njihovih proizvoda od 80-100% prirodni.
Ovaj balzam za suhe i ispucale usne ima blagi miris breskve i nježnu breskvastu nijansu koja u dodiru s usnama postaje jedva primjetna. Ostavlja jedan suptilan prozirkasto-roskasti sjaj.


Dolazi u higijenskoj tubici od 15 ml s koso rezanim aplikatorom. Uvijek više preferiram ovakva pakiranja jer se istisne potrebna količina dok je ostatak sadržaja zaštićen od bakterija i oksidacije a plastični, koso rezani aplikator je zgodan za uzimanje sjajila kistom ako više volite taj način.

Moram priznati da je osjećaj na usnama odličan. Ne nakuplja se u naborima usana, ne gruda se i nije ljepljiv niti premastan a iako ugodnog mirisa, on brzo nestane pa na usnama ostaje samo osjećaj hidratacije i ugode.
Pošto su moje usne većinom suhe, pri ruci mi se uvijek mora naći Labello, Melem ili neka mazalica tako da se od Nuxe balzama ne odvajam već neko vrijeme. Stvarno me oduševio.

Trajnost mu je otprilike kao i većini balzama. I kad nestane s usana, imam osjećaj da još prilično mogu izdržati bez novog nanošenja i da se usne ne isušuju tako jako kao prije.

Lijevo: oblačno                                                                          Desno: umjetna rasvjeta
Ne sadrži parabene! Između ostalog što sam uspjela iščitati s popisa sastojaka je da sadrži ulja marelice, kokosa, suncokreta, sjemenki sezama i Shea maslac.
Na pakiranju stoji da je 100% sastojaka prirodnog porijekla a 44,4% sastojaka dolazi iz organskog uzgoja. Ako uzmemo u obzir da većinu toga što stavimo na usne pojedemo, onda je ovo dobro došlo saznanje :)

I što reći na kraju nego da apsolutno preporučujem ovaj proizvod svima sa suhim i ispucalim usnama. Mene je oduševio a vjerujem da ni vas neće razočarati. Ako volite prirodno, svakako mu dajte šansu.

SASTOJCI:


GDJE KUPITI:  Ljekarne i drogerije

CIJENA: 98 kn

Kako vam se čini ovaj Nuxić - breskvić? Je li vam bitan prirodni sastav proizvoda za usne?

Broj komentara: 11:

  1. Ma kakav balzam fotke su ti sjajne :D I preporucam da maknes ovu provjeru rijecima, iritantna je i mnogi znaju cesto ne komentirat radi nje (ja prva)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha hvala ti! I hvala na savjetu. Svaki savjet dobro dođe jer sam još nova i učim :)
      Evo, provjera riječima maknuta! :)
      pusa

      Izbriši
    2. Ma nema na cemu :) a ta provjera je automatski svima upaljena pa rijetko tko od novih je odmah makne ili zna uopce da postoji

      Izbriši
    3. Drago mi je da si mi rekla jer zaista nisam ni skužila. Ako još nešto primijetiš, samo viči ;)

      Izbriši
  2. Ima li ovoga balzama u hrv.ljekarnama??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pretpostavljam da ima u onima koje drže Nuxe program. Ako i nema, danas se u dogovoru s ljekarnom sve može naručiti :)

      Izbriši
  3. Bitan mi je sastav, no ne i presudan.
    Nisam probala, ali nakon ovog posta, sigurno hoću :)

    OdgovoriIzbriši