utorak, 21. svibnja 2013.

s-he stylezone nail polish quick dry

Danas vam predstavljam jednu od meni najdražih nijansi laka za nokte. Radi se o neonski rozoj boji koja zaista lijepo izgleda na noktima, kako na kratkim, tako i na dugim i podigne svaku odjevnu kombinaciju.
Ono što mi se još sviđa kod ovog laka je trenutno sušenje a pošto je dobro pigmentiran, dovoljno je nanijeti samo jedan sloj da nokti izgledaju sjajno. Možete birati između 50 različitih nijansi.



s-he stylezone br. 160 dolazi u četvrtastoj staklenoj bočici od 10 ml s bijelim poklopcem. Ono što zna malo frustrirati je taj četvrtasti oblik bočice i čepa koji ponekad i ne budu poravnati nakon zatvaranja čepa pa to ružno izgleda, ali za tu cijenu mogu se pomiriti s tim :)

Moram još napomenuti da je postojanost ovog laka također slabija strana. Nije za pranje suđa i ribanje sanitarija bez rukavica. Izdrži 2-3 dana a bazni lak i nadlak mu mogu produžiti život za još par dana.

Ovdje sam koristila Avon učvrščujući bazni lak za nokte, jedan sloj s-he laka te Essence gel-look topcoat.



Također malo smeta što nema nigdje navedene sastojke na bočici a ne dolazi pakiran u kutijici tako da mi nije poznato sadrži li formaldehid.

GDJE KUPITI: dm drogerie markt

CIJENA: 19,90 kn

Kako vam se čini ova nijansa? Koje boje najradije nosite na noktima?

Broj komentara: 20:

  1. Fotke su i dalje na nivou, nijansa laka mi se jako, jako sviđa. Imam samo jedan njihov lak i dobar mi je. Ali ova nijansa mi se više sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mogla bih se stalno diviti tvojim slikama :) Iritiraju me ti njihovi četvrtasti oblici i borba sa zatvaranjem, ali kao što i sama kažeš za tu cijenu da se preživjeti. Lijepa boja, i ja trenutno imam jako sličnu.

    OdgovoriIzbriši
  3. premda svaki put zastanem kraj njihove police zbog fantastičnog izbora boja, rijetko doma odnesem koju bočicu... iritiraju me ovakve, iako, ruku na srce, ove su puno zgodnije za pospremanje nego okrugle ;)
    super bojica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Ma ja sam naučila ignorirati čep. Ne gledam ga i baš me briga :D

      Izbriši
  4. Joj kak ja mrzim tu njihovu novu ambalažu. Baš rijetko gledam njihove lakove, iako onako izdaleka znam uočiti zgodnu nijansu, i onda samo produžim dalje.. Ali divna boja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš si me nasmijala s ovim za ambalažu. Tko bi rekao da ambalaža može toliko odbiti ili toliko privući ako je dobra :))

      Izbriši
  5. mislim da She ne sadrzi formaldehid, ali nisam 100% super mi je ova boja, ali formula mi nije najdraza ni sto cure kazu novi dizajn bocica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na info. I ja se nadam da nema formaldehida :)

      Izbriši
  6. boja je prelijepa,ali ne volim she lakove,imala sam jedan i nije mi bio postojan,a i bocica mi je isla na zivce :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uistinu malo frustrira postojanost. To je lak za one koji vole svaki dan imati drugu boju na noktima. Ali dobro, za tu cijenu i nisam očekivala nešto wow :)

      Izbriši
  7. Nijansa ti je odlična! Ja imam isto par njihovih lakova sa super nijansama, a nikakvom postojanošću.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Stvarno šteta da su tako slabo postojani ali koliko para.... :D

      Izbriši
  8. Fotke su ti prekrasne! I nijansa mi se jaaako sviđa, baš je u mom stilu - jako je slična nijansi Essence laka iz Twins reloaded kolekcije (pod nazivom Carrie, mislim da je broj 3) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Sara. Nadam se da je Essence postojaniji od ovoga :)

      Izbriši
  9. Nijansa mi je divna, ali me she kao brend nikad nije privlacio, mislim da nemam nista njihovo haha. :D No mogla bi čekirat lakove kad su ovako divni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za par dana stavljam jednu crvenu, još ljepšu s-he nijansu! ;)

      Izbriši
  10. Volim takve nijanse... i bas suti krasni uredni

    OdgovoriIzbriši