srijeda, 5. lipnja 2013.

Anastasia Beverly Hills Brows in Bloom mini palete

Kad sam prije tri tjedna čula da Anastasia Beverly Hills kompletno povlači svoj asortiman iz Hrvatske i iz tog razloga je vrtoglavo snizila cijene svojih paleta, sjenila i olovaka za obrve, pohitala sam odmah u Douglas i uzela dvije mini palete Anastasia Beverly Hills Brows in Bloom, jednu za brinete i jednu za plavuše.


Cijene paletica bile su spuštene sa 147 kn na 29,90 kn. Kad sam došla, bilo je već skoro sve rasprodano. Ostala je još samo jedna paletica za plavuše i par za brinete.
Ova rasprodaja mi je došla kao naručena jer sam već dugo planirala kupiti Anastasia sjenila za obrve, sve otkako sam ih vidjela kod prijateljice i sada sam napokon dobila priliku.
Sjenila su zaista kvalitetna. I da sam ih platila po punoj cijeni, mislim da vrijede svaku lipu.


Paletice dolaze u sivoj kartonskoj kutiji sa slatkom ilustracijom cvjetne proljetne grane.
Unutra je kutijica od čvrste plastike s ogledalom koja sadrži mini sintetički kistić, kremu u vosku (0,6 g), svjetlucavu kremu (0,8 g) i sjenila u dvije nijanse (2 g) prekrivene prozirnom folijom. Stane u dlan i idealna je za putovanja.

Brunette


Brunette paleta
Detalji Brunette palete
Verzija za brinete uz wax cream (koji se stopi s obrvama i ne ostavlja boju) i highlighter cream blagog zlaćanog sjaja, sadrži jedno tamnije smeđe sjenilo i jedno svjetlije koje je meni (brineti) pretamno za dan. Više mi odgovara za večer i noćne izlaske.

Blonde


Blonde paleta
Detalji Blonde palete

Blonde mi općenito nekako više odgovara jer, iako sam brineta, imam nježne i svjetlije obrve (čitaj 5 dlaka). Nijansa svjetlucave kreme je nježno roskasta i kad se razmaže, ostaje samo diskretan sjaj. A nijanse sjenila možete vidjeti na prethodnim fotografijama.

Kako ja koristim palete? Prvo definiram rubove i oblik luka obrva a onda lagano popunim "rupe" i nedostatke po sredini obrva. Kombiniram svjetlije i tamnije sjenilo prema potrebi. Nakon sjenila, četkicu za raščešljavanje obrva malo umočim u vosak i počešljam obrve a vanjski luk obrva dodatno istaknem svjetlucavom kremom. Ponekad kombiniram nijanse iz obje palete.

Sjenila su fine svilenkaste teksture, postojana su i ne truse se niti razmazuju.
Presretna sam ovom kupovinom. Bio je to ulov mjeseca i mogu ih samo preporučiti, iako ih više nažalost nema u našim trgovinama jer su rasprodane. Mogu se eventualno naručiti iz web shopa.

Brunette paleta
Uz njih sam kupila i samoljepive šablonice za ocrtavanje obrva (medium arch) ali moram priznati da baš nisam nešto oduševljena. Željela sam si šablonice izrađene od deblje savitljive plastike koje se mogu višekratno koristiti dok se ove mogu koristiti jednom-dva put i moraš ih baciti. Nisu toliko izdržljive jer su izrađene od tanke folije i lako se poderu tijekom višekratnog korištenja. Također treba paziti da se obrve ne sređuju nakon primjene pudera ili tonirane kreme jer šablonice svojim ljepilom odnesu dio pigmenta oko obrva.

Napomena: Upravo saznajem da se Anastasia proizvodi ne povlače iz Hrvatske već se radi na tome da se pojača njihova prisutnost na našem tržištu, posebno nakon ulaska u EU ali više neće biti namijenjeni za maloprodaju, već za kozmetičke salone u kojima će se navodno moći kupiti.

Eto, toliko o Anastasiji. Ako sam nešto izostavila, pitajte! Htjela sam pofotkati i swatcheve ali imam nekakav osip i ruke su mi pune crvenih točkica pa ne znam koliko ima smisla staviti swatcheve na papiru?

SASTOJCI:  TALC, MICA, NYLON-12, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ZINC OXIDE(CI 77947), MAGNESIUM STEARATE, KAOLIN (CI 77004), PHENOXYETHANOL, CHLOROXYLENOL
MOŽE SADRŽAVATI (+/-) IRON OXIDE (CI 77491), IRON OXIDE(CI 77492), IRON OXIDE(CI 77499)

WAX CREAM: BEESWAX (CERA ALBA),POLYISOBUTENE, CAPRILIC/CAPRIC TRYGLICERIDE,ETHYLHEXYL STEARATE, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA), BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, NYLON-12, ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN
MOŽE SADRŽAVATI (+/-) TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDE(CI 77491), IRON OXIDE(CI 77492)

HIGHLIGHTER CREAM: CAPRILIC/CAPRIC TRYGLICERIDE, HYDROGENATED POLYDECENE, POLYETHYLENE, BEESWAX (CERA ALBA), POLYMETHYL METHACRYLATE, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA), CETEARYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN
MOŽE SADRŽAVATI (+/-) MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDE (CI 77491)

GDJE KUPITI: Potražite online.

Imate li što od proizvoda Anastasia Beverly Hills? Kako vi sređujete svoje obrve? :)

Broj komentara: 19:

  1. Ahhhhhhhh.. kad sam ja došla bilo je još samo šablonica, šmrcolinjo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, znam. Trebao je biti brz jer tko prvi, njegova djevojka ;)
      Tako je to uvijek na rasprodajama :)

      Izbriši
  2. Baš mi je žao da nisam ugrabila nijednu al mi Douglas nikako nije usput :/
    Ali predivno mi izgledaju, pogotovo pakiranje *.*

    Fotke su standardno fantastične :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Šmrc, kod mene nema Douglasa, a ne isplati mi se baš samo zbog toga ići negdje dalje...Inače ovo bi stvarno bio ulov desetljeća...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja bi ovu za plavušeeee! Imala sam njezin gel za obrve i spremam se ponovno na kupovinu. Zakon su joj proizvodi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Trazila sam ovo, ali nazalost vec su bile rasprodane tamo gdje sam trazila :( Obije mi se cine dobre, mislim da bi cak mogla proc i s ovom za brinete iako imam prilicno svijetle obrve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja mislila. Ali kad ih staviš, izgledaju puno tamnije nego u kutijici :)

      Izbriši
  6. Divota! Nema lipše situacije od kupovine kvalitetnog proizvoda na oooogromnom sniženju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaaa, slažem se. Ovo sniženje je stvarno bilo izdašno :)

      Izbriši
  7. Jao želim ovo jako :))

    Sve moje boje !!

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivne su mi ove paletice, želim ih već dugo! Ova za plavuše bi mi bolje sjela ;) Kakva sam ja to beauty blogerica, ja nisam imala pojma da se Anastasia prodaje u nas :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja znala dok nisam vidjela kod Vesne na blogu :)

      Izbriši
  9. Fotke su fenomenalne, kao i uvijek ♥
    A za sjenila mi je totalno krivo što ih nisam ugrabila na sniženju, večitu muku mučim s mojih 5 dlaka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga ♥ :)
      Znači, sestre po obrvama?! ;)

      Izbriši
  10. fotke su prekrasne :D
    Paleta izgleda super

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasne paletice! Baš mi je drago da se Anastasia proizvodi ne povlači iz Hrvatske. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja sam ugrabila samo ovu za brinete ali nju sam i željela jer 1cu i 2ku imam u onom duo setu ... sjajna sjenila ;) iako sam ja veliki fan Illamasqua sjenila u nijansi Motto ... to je neponovljivo :D!

    OdgovoriIzbriši