ponedjeljak, 22. srpnja 2013.

Avon Irresistibly Sexy maskara

U želji da se odmaknem od prokušane i obožavane Max Factor 2000 Calorie maskare kojoj se uvijek vraćam, iskoristila sam akciju u Avonovom katalogu i odlučila probati Irresistibly Sexy maskaru u nijansi Blackest Black.

Maskara koja oblikom podsjeća na pješčani sat dolazi umotana u rozo-crvenu foliju sa detaljem crne čipkice. To je garancija da ste vi prvi koji će je otvoriti i staviti na svoje trepavice.
Higijensko pakiranje je svakako plus.

Nadalje, skidanjem folije otkriva se plastično pakiranje maskare od 7 ml u istoj rozoj boji kakva je i folija. Elegantnog je izgleda sa srebrnim prstenom na spoju čepa i spremnika na kojem je također srebrnim slovima ispisan naziv maskare.

Četkica je pomalo neobičnog oblika. Dlačice su poredane tako da dva reda dlačica "omotavaju" štapić maskare. Dakle, idu uokolo a ne vertikalno i ravno poput većine maskara. Malo je teško zamisliti dok ne vidite, pa stavljam fotografiju niže za bolji dojam :)

S takvom neuobičajenom četkicom možda ćete prvi put imati problema da nanesete maskaru na način kako ste navikli. Potrebno je mrvicu privikavanja. Meni se pokazala odlična za one skroz sitne trepavice u kutu oka koje drugim maskarama teže dohvatim i moram ju pohvaliti jer ne sljepljuje trepavice nego ih jako lijepo razdvaja i naglašava.

Boja je skroz crna, ima blagi miris ali samo u tubici, brzo se suši na trepavicama i ne trusi se. Bez problema se skida uobičajenim proizvodima za skidanje šminke (micelarna u mom slučaju).

Ovako je opisuje Avon
I do 65% uvijenije i do 4x gušće i do 12 sati postojanosti zahvaljujući četkici koja podiže, odvaja i oblikuje trepavice.

Pa ne bih baš rekla da su 65% uvijenije jer ih uvijam sama prije nanošenja maskare uvijačem za trepavice, a nisu bome ni 4x gušće. Samo su naglašenije i to je sasvim ok. Nisam ni očekivala čudesa.

Prije
Poslije

Rok upotrebe je tri mjeseca od otvaranja, a nažalost, popisa sastojaka nema ni na foliji, niti na ambalaži što mi se ne sviđa.

Preporučena cijena je 75 kn ali se može naći gotovo uvijek na akciji, ovisno od kataloga. Mislim da sam je ja kupila za 38 kn.

Sve u svemu, jako dobra maskara po prihvatljivoj cijeni.

GDJE KUPITI: Avon kataloška prodaja

CIJENA: 75 kn

Imate li koju Avonovu maskaru i kako ste zadovoljni?

Broj komentara: 7:

  1. obozavam avonove maskare <3 trenutno su mi favoriti infinitize i drama :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
  2. dajjj, kako imaš divne trepavice :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imaš prelijepe oči koje su mi bacile u sjenu efekt maskare :D

    U svakom slučaju, nisam nikad imala Avon maskaru, morat ću isprobati koju

    OdgovoriIzbriši
  4. Steta da ne daje na volumenu, al moze proc kao dnevna maskara. Cetkica je bas cudna definitivno nikad nisam imala takvu

    OdgovoriIzbriši
  5. Interesantna četkica. Sviđa mi se efekt na tvom krasnom oku. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čini se super maskara, a jako mi se sviđa pakiranje i ime, šta ću, baš sam sucker za lijepo upakiranim proizvodima :D
    Gdje si ti, vraćaj se na blog! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imaš predivne trepuše i bez maskare. Pa izgledom je super, lijepo razdvaja, a cijena prihvatljiva samo tako. Koga briga onda za sastojke haha ;) pozz

    OdgovoriIzbriši