srijeda, 1. svibnja 2013.

Suddenly Madame Glamour

Ovaj parfem nećete naći na policama luksuznih parfumerija. Iznenadit ćete se vjerojatno kao i ja, no ovu bočicu možete naći jedino u Lidlu.
Stvar je u tome da parfem miriši identično Chanelovoj uspješnici Coco Mademoiselle a košta mnogostruko manje od originala.

Razlog tako velike razlike u cijeni je upotreba sintetskih esencija dok se kod Chanela koriste prirodne esencije dobivene iz bugarske ruže koja se ručno bere u zoru ili suton.

U prosjeku je potrebno oko 4 tone latica od kojih se dobije 1 kg eteričnog ulja. Zamislite koliko latica treba ubrati za tu količinu! Mislim da je sada svima jasno zašto je cijena eteričnog ulja ruže tako visoka.

Samo pakiranje nije luksuzno poput Chanelovog ali čak pomalo i nalikuje originalu zbog korištenja zlatno-bijele kombinacije boja kod dizajna kutije.

Miris traje satima. Meni izdrži cijeli jedan radni dan. Bočica je prilično kompaktna, što je čini pogodnom za nošenje u torbici u slučaju da poželite obnoviti miris tijekom dana. Poklopac čvrsto sjeda i zatvara se klikom, tako da nema opasnosti od slučajnog otvaranja i izlijevanja proizvoda.


Jako me vesele ovakve uštede a mom nosu gotovo je nemoguće odrediti radi li se o kopiji ili originalu. Osjećaj je jednako dobar :)

SASTOJCI:

 

GDJE KUPITI: Lidl

CIJENA: 50 ml dobit ćete za cca 30 kn.

Imate li vi kakav sličan primjer zamjenskog proizvoda za puno manju cijenu?
Jeste li probali Suddenly Madame Glamour?

Broj komentara: 6:

  1. Čitala sam o ovome, strane blogericu su lude za ovim, ali kako sam za Uskrs dobila original Coco Mademoiselle, nemam potrebe kupiti ga. :) Ali ga u Lidlu uvijek pošnjofam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel se i tebi čini da nema razlike između originala i Suddenly što se mirisa tiče? :)

      Izbriši
  2. Pohvale za predivne, ali PREDIVNE fotografije, a zatim... dobro nam došla! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako ti je ovo prvi post a ja tvoj blog tek danas otkrila pročitala sam sve postove da ne budem u zaostatku ... uglavnom, dobrodošla u našu blogosferi ... sjajan blog, krasni postovi a fotke vjerovatno najljepše, tj PREDIVNE i zaista vrhunske :D!

    Radujem se svim narednim postovima i svakako kupujem ovaj miris već sutra ;)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na divnim riječima i dobrodošlici! :)

      Izbriši